CONTACT

Edisonbaan 14 D
Gebouw 1
3439 MN Nieuwegein
 
Postbus 109
3430 AC Nieuwegein
 
Telefoon: 030 608 5700
E-mail: info@basalt.nl

CONTACT

Edisonbaan 14 D
Gebouw 1
3439 MN Nieuwegein
 
Postbus 109
3430 AC Nieuwegein
 
Telefoon: 030 608 5700
E-mail: info@basalt.nl

Routebeschrijving

Vanuit het noorden (Amsterdam) Neem op de A2 afrit 9 Nieuwegein. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf en rijd over het viaduct over de A2. Ga bij het verkeerslicht rechtdoor. U bent nu op de Weg naar de Poort. Deze weg gaat over in de Wijkerslootweg en de Zuidstedeweg. Aan het eind van de Zuidstedeweg gaat u linksaf. Bij het tweede verkeerslicht (na het Shell benzinestation), gaat u linksaf het industrie-terrein Plettenburg-West (Perkinsbaan) op. Hier neemt u de eerste straat rechts en dan gelijk weer links. Dit is de Edisonbaan. Daar waar de Edisonbaan naar links afbuigt, gaat u rechtdoor en rijdt u het kantorenpark Rhijnhuysen op. Ons kantoor bevindt zich rechts achterin.

Vanuit het zuiden (‘s-Hertogenbosch) Neem op de A2 afrit 9 Nieuwegein. Sla bij het verkeerslicht rechtsaf. U bent nu op de Weg naar de Poort. Deze weg gaat over in de Wijkerslootweg en de Zuidstedeweg. Aan het eind van de Zuidstedeweg gaat u linksaf. Bij het tweede verkeerslicht (na het Shell station), gaat u linksaf het industrie-terrein Plettenburg-West (Perkinsbaan) op. Hier neemt u de eerste straat rechts en dan gelijk weer links. Dit is de Edisonbaan. Daar waar de Edisonbaan naar links afbuigt, gaat u rechtdoor en rijdt u het kantorenpark Rhijnhuysen op. Ons kantoor bevindt zich rechts achterin.

Vanuit het oosten en westen (Arnhem en Den Haag) Neem op de A12 bij het verkeersplein Laagraven afrit 18 Utrecht-Oost richting Nieuwegein. Volg de Laagravenseweg tot over het water, hierna gaat u bij het eerste verkeerslicht rechtsaf het industrieterrein Plettenburg-West (Perkinsbaan) op. Hier neemt u de eerste straat rechts en dan gelijk weer links. Dit is de Edisonbaan. Daar waar de Edisonbaan naar links afbuigt, gaat u rechtdoor en rijdt u het kantorenpark Rhijnhuysen op. Ons kantoor bevindt zich rechts achterin.