Werken bij Basalt

Bouwkostendeskundige is een specialistisch vak. Bij elk bouwproject, hoe modern, duurzaam of bijzonder, zijn de kosten uiteindelijk doorslaggevend.

Op de verschillende bouwkundige opleidingen in Nederland komt het kostenaspect enigszins aan bod, maar niet uitgebreid. Het echte vak leer je tijdens het werk, met eventueel aanvullende deeltijdopleidingen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar collega’s om ons team verder uit te breiden.

Heb jij een bouwkundige opleiding of achtergrond? Heb je interesse in de bouw en ben je goed met cijfers? Wie weet zijn we op zoek naar jou!

We investeren graag in onze mensen en in het creëren van een fijne werksfeer. Kijk de video waarom werken bij Basalt zo leuk is:

  • Werken aan mooie projecten
  • Een uniek pand met ruime werkplekken
  • Flexibel thuiswerken of op kantoor
  • Een hecht en enthousiast team met een open bedrijfscultuur

Wij hebben momenteel plek voor zowel starters als ervaren kostendeskundigen. Tevens zijn wij een erkend stagebedrijf met regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Neem contact op met Roelie of Ruth via nummer: 030-6085700
Of stuur een email naar: info@basalt.nl

UITSLAG PRIJSVRAAG AVANS HOGESCHOOL

Op de bedrijvendag van de Avans Hogeschool stonden wij vandaag met een stand vol informatie over ons bedrijf en ons vak. Veel studenten hebben daar enthousiast onze prijsvraag ingevuld.

De 1e prijs (elektronica bon t.w.v. € 250,-) van is gewonnen door Babs Hereijgers, zij had alle vragen goed en zat qua schatting het dichtst bij de m2 prijs.

2e prijs (elektronica bon t.w.v. € 150,-) is voor Boris Bloks en de 3e prijs (elektronica bon t.w.v. € 100,-) is voor Gijs Queens.

Gefeliciteerd! Jullie kunnen een mailtje sturen naar rvr@basalt.nl om de prijzen in ontvangst te nemen.